Server 1: online
Server 2: online
11-12-2019 | 13:39

MKB-pakket voor (startende) ondernemers

Wat bieden wij aan het MKB?

Uit eigen ervaring is gebleken dat 'het op internet plaatsen van een onderneming' soms nog al problemen met zich meebrengt. Daarom bieden wij speciaal voor (startende) MKB's een totaalpakket. Hiermee kunt u zonder enige kennis uw bedrijf promoten via internet. Daarnaast zitten er nog vele extra's in het pakket.

Omdat u zelf kunt bepalen van welke diensten uit dit pakket u gebruik wilt maken, kunnen wij helaas geen vaste prijs koppelen aan dit pakket. U kunt per email een offerte aanvragen. Voor ons emailadres kunt u terecht op de pagina met contactgegevens.

Hieronder ziet u een overzicht wat wij u zouden kunnen bieden:

Waaruit bestaat het MKB-pakket?


- Webhosting: wij kunnen speciaal voor u een pakket op maat aanmaken. Wij berekenen precies wat u nodig heeft om uw website op internet te kunnen zetten. Wij bepalen dit aan de hand van een aantal factoren, zo kijken we bijvoorbeeld naar de doelgroep, maar ook naar de grootte van de bestanden die u aanbiedt via de website.

- Domeinnaam: afhankelijk van het doel van uw website, kunnen wij in overleg bepalen welke extensie het meest geschikt is voor uw website. Als u bijvoorbeeld een commercieel bedrijf heeft, dan kunt u kiezen voor .nl of .com.

- Complete website: wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Zo kunnen wij voor u een website op maat maken. Door dynamische programmatuur te leveren, kunt u zonder enige kennis teksten e.d. aanpassen op de website. U kunt al uw wensen geven, wij maken deze voor u waar.

- Visitekaartjes/briefpapier: om het plaatje nog completer te maken, maken wij ook uw briefpapier en visitekaartjes op maat voor u. Zo heeft u alles in dezelfde stijl, wat een professionele indruk zal toevoegen aan uw bedrijfsimago.

- PC-configuratie/aansluiten: een extra service van BSHosting is het configureren van personal computer-systemen. Wij kunnen alle soorten hardware en complete systemen leveren. Daarnaast sluiten wij deze ook aan indien gewenst.